Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2021. 17:13 >> 17:11

LALOŠEVIĆ

"Cilj umrežavanje mladih"

Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević posjetio je lokalnu kancelariju RYCO (Regional Youth Cooperation Office) u Podgorici.

„Jasan idejni cilj ovakvih i sličnih inicijativa jeste umrežavanje mladih, ne samo na nacionalnom, već i na regionalnom nivou. Samim tim saradnja mladih ljudi širom Balkana jeste nešto na čemu moramo aktivno raditi, jer jedino tako možemo stvoriti bolju i zdraviju budućnost našeg regiona“, ističe direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević.

U svijetlu ključnih spoljno-političkih prioriteta Crne Gore – pristupanja Evropskoj Uniji, Crna Gora nastavlja sa ispunjavanjem obaveza iz Berlinskog procesa, a jedna od njih se odnosi i na RYCO.

„Ponosan sam na činjenicu da tokom ove godine Crna Gora predsjedava Upravnim odborom RYCO-a. Tokom predsjedavanja organizovaćemo nekoliko različitih događaja u saradnji sa međunarodnim partnerima, u cilju daljeg jačanja i promocije regionalne saradnje mladih, kao do sada jednog od najvidljivijih rezultata Berlinskog procesa“, zaključuje Lalošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније