Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2021. 17:43 >> 18:16
6

ROĐENDAN PORTALA

Osam godina na strani istine

Portal Radio Televizije Crne Gore proslavlja danas osam godina rada.

Kao treći medij Javnog servisa od prvog dana nastojali smo da pravovremenim i tačnim informacijama trasiramo put do objektivnog medija kojem se vjeruje.

Da smo u tome uspjeli, pokazuju i brojke, prema kojima je naš Portal jedan od omiljenih izvora informisanja crnogorske, ali i javnosti iz regiona i dijaspore. 

Istraživanje javnog mnjenja o snazi brenda Javnog servisa pokazalo je da je RTCG portal jedna od sedam najposjećenijih informativnih internet stranica u Crnoj Gori, a objektivnost i aktuelnost informacija i vijesti su glavni razlozi za posjećenost naše internet stranice.

Našem portalu raste povjerenje, pokazuje istraživanje.

Naime, 42 odsto ispitanika smatra da je RTCG portal objektivan, i po tom parametru nalazimo se na prvom mjestu u odnosu na sve ostale crnogorske portale.

RTCG portal je na prvom mjestu i kad je u pitanju aktuelnost informacija. Da naš portal ima uvijek najaktuelnije vijesti i informacije vjeruje 30 odsto ispitanika, što je znatno više u odnosu na ostale crnogorske informativne portale.

Da smo kvalitetno radili za ovih osam godina pokazuju i brojke o posjeti našoj web, ali i Fejsbuk stranici, koje su vrhunac dostigle tokom pandemije korona virusa. Dnevna posjeta bila je iznad 100.000, dok smo na Fejsbuku zabilježili milionske preglede.

Odnedavno smo prisutni i na Instagramu, gdje vas vodimo od Ulcinja do Pljevalja, otkrivajući prelijepe predjele naše zemlje.

U interesu javnosti radićemo i u narednom periodu.

Ne zaboravite i na naš slogan Sve o svemu!

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније