Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me ]

08. 02. 2021. 11:11   >>  11:11 3

ZAVRŠNE PRIPREME

TVCG pokreće Parlamentarni kanal

Televizija Crne Gore (TVCG) uskoro će pokrenuti Parlamentarni kanal koji će, pored redovnih i vanrednih zasijedanja Skupštine Crne Gore, direktno prenositi i rad ostalih skupštinskih tijela.

Gledaoci će tako u realnom vremenu biti informisani i o radu odbora, ministarskim odgovorima na pitanja poslanika i svim dešavanjima u Parlamentu.

"Dogovorom, koji je menadžment RTCG postigao sa predstavnicima Parlamenta, Agencije za elektronske medije (AEM) i Radio-difuznog centra ( RDC), Televizija Crne Gore će ispuniti svoju zakonsku obavezu i pokrenuti, četvrti, Parlamentarni kanal", saopštio je menadžment Javnog servisa.

U toku su, navode, završne pripreme kako bi se, po dobijanju saglasnosti Savjeta RTCG, izabrao urednički i novinarski tim, jer će uz prenose zasijedanja i praćenje skuptinskih tijela, programsku šemu četvrtog kanala, sačinjavati i specijalizovane emisije, intervju i debate.

"Nakon obavljene modernizacije Televizija Crne Gore je tehnološki spremna za još jedan program, a završavaju se i procedure dobijanja licenci i adaptacija i okončanje tehničkih poslova u Skupštini Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније