Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 02. 2021. 12:21 >> 12:21

MITROVIĆ-RINOT

Saradnja sa izraelskim stručnjacima u oblasti životne sredine

Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i počasni konzul Crne Gore u Izraelu Nimrod Rinot razgovarali su danas o uspostavljanju partnerske saradnje između resornih ministarstava, potencijalnim izraelskim investicijama i ekspertskoj pomoći izraelskih stručnjaka u oblasti upravljanja otpadom i otpadnim vodama.

Sastanku je, kako ističu u Ministarstvu, prisustvovao državni sekretar za ekologiju, Danilo Mrdak i počasni konzul Izraela u Crnoj Gori Miloš Komnenić.

"Ministar je tokom razgovora ukazao i na značaj razmjene iskustva sa kolegama iz Izraela u oblasti planiranja prostora, urbanizma i građevinarstva. Rinot je iskazao spremnost Izraela za jačanjem odnosa naše dvije zemlje i podržao predlog pokretanja daljih aktivnosti na povezivanju resornih ministarstava, kroz proširenje postojećeg sporazuma između dvije države na oblast životne sredine", istiće se u saopštenju Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније