Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 02. 2021. 15:11   >>  15:12

BEČIĆ

Spremni da zajedno poboljšamo stanje u medijima

Zakonodavna grana vlasti spremna je da, u okviru svojih nadležnosti, pruži doprinos u poboljšanju stanja u oblasti medija u Crnoj Gori, poručio je danas predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, koji se sastao sa predstavnicima radio stanica sjevernih opština Crne Gore, Rodoljubom Ćorićem, Azrom Hrapović, Mervanom Hadžibegovićem, Milošem Lazarevićem, Danijelom Obradović i Samirom Rastoderom. 

Naglasivši da lokalni mediji predstavljaju odraz lokalnih zajednica, predsjednik Skupštine je ocijenio da sve institucije, i na državnom i lokalnom nivou, treba kontinuirano da rade na poboljšanju sveukupnog društvenog ambijenta za rad medija. 

"Predstavnici lokalnih radio stanica upoznali su predsjednika Skupštine sa problematikom njihovog položaja i iskazali očekivanje, da će u saradnji sa Skupštinom, raditi na afirmaciji jednake podrške za cjelokupnu medijsku oblast na nivou Crne Gore", navode iz Skupštine. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније