Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 02. 2021. 16:22   >>  16:23 3

PROTIV KORUPCIJE

Odrekli se naknada za rad u Savjetu

Na čelu stručnog tima Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou biće direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) Vanja Ćalović Marković, saopšteno je iz Vlade.

Kako je saopšteno iz Vlade, danas je održana konstitutivna sjednica Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou, kojom je predsjedavao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Savjet je usvojio i Poslovnik o radu Savjeta. "Svi članovi i članice Savjeta su se dobrovoljno odrekli naknade za učešće u radu Savjeta", saopšteno je iz Vlade.

Savjet je podijelio prva zaduženja i raspravljao o Programu rada koji će biti usvojen na narednoj sjednici, dok je Ćalović Marković predstavila šemu rada stručnog tima.

"Savjet je takođe, već na konstitutivnoj sjednici preduzeo konkretne aktivnosti u vezi brojnih predmeta kojima će se intenzivno baviti u narednom periodu", saopštila je Vlada.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније