Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 02. 2021. 10:42   >>  10:43

JOVANOVIĆ PITA

Ko će odgovarati za Mojkovačku ulicu na Cetinju

Članica Predsjedništva OO SDP Cetinje Milena Jovanović pita kada i ko snositi odgovornost za probijanje rokova za izgradnju Mojkovačke ulice koja je započeta u julu 2019. godine sa predviđenim rokom završetka od 90 dana, a nije završena do danas.

“Mojkovačka ulica, još nije završena, a ka' će ne znamo. Ne možemo reći da je došlo do nepredviđenih okolnosti, kada se u samu realizaciju krenulo bez riješenih imovinsko-pravnih odnosa. Pitanje za nadležne, da li građani Cetinja zaslužuju da ne mogu koristiti, ili mogu na sopstvenu odgovornost za sebe, svoju djecu, ali i automobile, jednu od najdužih  i najprometnijih ulica grada?! Da li treba da budu okruženi rupama, kanalima, zemljom, muljem, lokvama... Da li treba da su u bezbroj situacija lišeni struje, vode i interneta u doba pandemije, online učenja, rada, pa i druženja?”, saopštila je Jovanović.

Ona pita nadležne zar ne misle da Cetinjani nadomak Istorijskog jezgra Prijestonice Crne Gore zaslužuju da sa asfalta ulaze u svoje domove.

“Na sve to, vi još dodatno trošite 60.000 eura na privremeni asfalt koji će služiti samo do nastavka rekonstrukcije, koji slično sudbini Đekne, ne znamo kada će biti. Napominjemo, 60.000 eura građana Prijestonice, našeg novca koji se u ovom vremenu sigurno imao na što drugo utrošiti”,zaključila je Jovanović. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније