Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 02. 2021. 14:54 >> 14:59
1

ZA ČETIRI BOLNICE

Američka ambasada donira medicinske aparate

Američka ambasada, kroz humanitarni program Komande američkih kopnenih snaga za Evropu (USEUCOM), donirala je danas medicinske aparate Opštoj bolnici Bar, a narednih dana donacije iste vrijednosti i sadržaja biće uručene i za opšte bolnice u Pljevljima, Bijelom Polju i Beranama, ukupne vrijednosti oko 80 hiljada dolara.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane na taj način Sjedinjene Američke Države još jednom su potvrdile da su pouzdan partner i prijatelj Crne Gore.

Primajući donaciju u ime crnogorskog zdravstvenog sistema, koju čine EKG aparat i četiri monitora, državni sekretar Ministarstva zdravlja Veljo Čađenović je izrazio veliku zahvalnost američkom narodu, ističući da je solidarnost jedan od načina da se lakše izađe i svake krize, pa i ove izazvane pandemijom korona virusa, koja potresa cijeli svijet.

Čađenović je izrazio očekivanje da će se u narednom periodu saradnja sa Ambasadom SAD dodatno unaprijediti kroz zajedničke projekte i slične oblike pomoći crnogorskom zdravstvenom sistemu, koji umnogome doprinose podizanju nivoa kvaliteta zdravstevne zaštite naših građana.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније