Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 01. 2013. 13:12 >> 13:12

Vuksanović naredio

Policija ostaje bez 250 automobila

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Božidar Vuksanović, zahtijeva od starješina i službenika, koji koriste službena vozila starija od 14 godina, predaju Auto centru policije najkasnije do kraja naredne sedmice.

Prema procjeni, ima oko 250 vozila starijih od 14 godina, koji su u relativnom dobrom voznom stanju, pa zbog toga mnogi izražavaju bojazan da će ovakva racionalizacija voznog parka uticati na efikasnost službenika na terenu.

Ovu odluku su svi dužni da sprovedu najkasnije do 1. februara. parkirajući svoja vozila na parking Auto centra i u krugu policijskog kampa na Zlatici.

Dnevne novine prenose riječi zvaničnika policije, da je ukupno 1.080 vozila prevelika cifra za jednu takvu službu i da taj broj treba smanjiti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније