Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 02. 2021. 22:43   >>  22:45 12

ZBOG PROMJENE ZAKONA

Joanikije uručio priznanje Leposaviću

Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije uručio je ministru pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću priznanje za "neumorni rad i čestitu i hrabru borbu za odbranu svetinja i zaštitu i afirmaciju univerzalnih prava i sloboda svih građana Crne Gore", saopštila je Eparhija budimljansko-nikšićka.

"Ministar je vladiki Joanikiju simbolički uručio i primjerak Službenog lista Crne Gore br. 8 od 26. januara 2021. godine u kojem je objavljen Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica koji je izglasala Skuptišna Crne Gore 20. januara 2021. godine", navodi se na internet stranici Mitropolije crnogorsko-primorske.

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije se juče sastao i sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem u Hramu Svetog Vasilija u Nikšiću i tom prilikom kazao da je "vrijeme velikih promjena za Nikšić".

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније