Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2021. 14:40 >> 14:41
5

PKS PORUČUJE

"Napad na Trebješanina iscenirao DF"

Patriotsko komitski savez optužio je andriju Mandića i Demokratski front da su iscenirali napad na aktivistu koalicije “Za budućnost Nikšića” Luke Trebješanina kako bi bili smijenjeni načelnik i komandir nikšićke policije.

“PKS poziva Andriju Mandića i Demokratski front da ne stvaraju ambijent za sukobe jer neće dobro proći s tom namjerom! Navodeći da je napadnut momak koji je već grubo zloupotrijebljen od strane njihovog kandidata za gradonačelnika, kada mu je suflirano šta da kaže i kako da kaže, presmiješna je nova priča da je onu „pticu“ neko izudarao šipkama, jer bi i običan šamar dotičnom napravio bar „šljivu“ na oku, i spakovao ga u krevet“, navodi se u saopštenju.

U PKS-u smatraju da se radi o pomuklom scenariju.

“Snimak iz sobe bolnice, na kojem dečko opušteno leži u trenerci, bez ijednog vidljivog traga udaraca, čak i bez jastuka(?) ponovo je samo lažni i podmukli scenario četničkog vojvode, koji u tim pričama živi cijeli svoj život”, navodi se u saopštenju-

Smatraju da je pozadina priče smjena prvih ljudi nikšićkog MUP-a.

“Može se takođe zaključiti da DF-u baš i ne ide kako su zamislili uoči lokalnih izbora i da, razjedinjeni sa apostolima Dake Davidovića, neće imati željeni rezultat-kao i uvijek do sada, pribjegavaju prijetnjama, izmišljanjem, varanjem puka, kojeg toliko potcjenjuju da nam nije jasno ko još može „progutati“ te lovačke priče koje plasiraju, posebno ovu sa šipkama, tučom, dok dečko šeta na odjeljenju, psuje i pije koka-kolu? I čeka selfi sa Markom Kovačevićem”, kazali su iz PKS-a.

“Frontovci jedino sa Demokratama imaju tandem: prvo Knežević traži smjenu Goranovića i Mađarića, vrhunskih policijskih profesionalaca, a onda sjutradan Momo Koprivica. Narednog dana je neki klinac tobož razbijen, i eto smjena??? Pa kako vas nije sramota?”, dodaju iz Patriotsko komitskog saveza.

Oni napominju da su  Goranović i Mađarić bili na čelu časne nikšićke policije koja je ušla i u trag novcu i osobama koje su iz inostranstva vršili kupovinu glasova, deportovali lica koja su na nezakonit način boravila u Nikšiću, održali red i mir-a to, kako navode, frontovcima smeta.

“Smiješni su i pretužni pokušaji sijanja straha i prijetnji bilo kome-toga, društvo, više nema! Nego ćemo 14.marta odmjeriti snage pa dako vas poćeramo više u političku istoriju da se nikad više ne vratite”, zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније