Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2021. 16:49 >> 16:50
1

ĐELJOŠAJ SAOPŠTIO

U Podgorici nijesu demolirana vozila iz Tuzi

Predsjednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je da su pojedini portali prije nekoliko dana širili lažnu propagandu da se masovno u Podgorici demoliraju vozila sa registarskim tablicama Tuzi.

"Znajući da su građani Tuzi dobrodošli u Podgorici i obratno, tražio sam zvanično od Uprave policije informaciju, koji su demantovali navode propagande”, napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Policija je saopštila da njima nije prijavljen slučaj da je u naselju Stari aerodrom došlo do lomljenja stakla na vozilu registarskih oznaka opštine Tuzi.

"Osim toga, takođe Vas obavještavamo da ne raspolažemo saznanjia da se na vozilima lome stakla zbog registarkih oznaka opštne Tuzi, kao ni da su zbog toga primorani da iste mijenjaju u podgoričke registarske oznake", navodi se u odgovoru Uprave policije.

Poručuju da će, u slučaju da u budućnosti budu zabilježene prijave eventualnog uništavanja vozila sa registarskim oznakama opštine Tuzi, preduzeti sva zakonska ovlašćenja u cilju rasvetljavanja i sprečavanja pojave takvih i sličnih događaja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније