Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 03. 2021. 14:48   >>  14:49

ABAZOVIĆ I SEKULOVIĆ

Ugostili nove pomoćnike direktora UP

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ugostili su danas u zgradi Vlade novoimenovane pomoćnike direktora Uprave policije Dejana Kneževića, Dragana Klikovca, Miloša Rakonjca i Sašu Maškovića.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, na sastanku se govorilo o prioritetima u daljem radu Uprave policije, u kontekstu neophodnih reformi bezbjednosnog sektora.

"Potpredsjednik Vlade Abazović je kazao da je borba protiv korupcije i organizovanog kriminala prioritet svih prioriteta rada Vlade Crne Gore i da Uprava policija ima potpunu podršku kompletne Vlade u tom pravcu", navodi se u saopštenju.

Sastanku su još prisustvali državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Rade Milošević, šefica kabineta ministra unutrašnjih poslova, Jelena Maraš, kao i savjetnici potpredsjednika Vlade Filip Adžić, Miodrag Laković i Ana Rašović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније