Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 03. 2021. 11:18 >> 11:20

BUDI HUMAN

"Dajte Marijanu šansu za liječenje"

Dječak Marijan Nenadović novi je korisnik Fondacije Budi human. Kako ističu u Fonaciji, Marijan ima šest i po godina i dijagnostifikovana mu je cerebralna paraliza, a potrebna mu je pomoć svih koji mogu, da bi se liječio u IST centru u Beogradu.

"Ovom hrabrom dječaku je potrebna podrška, kako bi doprinijeli njegovom ljepšem i srećnijem djetinjstvu", navode u Fondaciji i dodaju da svi koji su u mogućnosti pošalju SMS 40 na broj 14543.

Marijan je rođen u avgustu 2014. godine, u 28. nedjelji. Po rođenju, u prvim satima je imao krvarenje na mozgu IV stepena. Ubrzo je ugrađen ventrikuloperitonealni šant zbog nemogućnosti da likvor sam otiče iz lobanje. Marijanu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza i zbog stanja u kojem se nalazi potreban je intenzivan rad i vježbe. Marijan ne hoda i ne sjedi, a njegova komunikacija je vrlo ograničena - izgovara samo nekoliko riječi. 

 "I pored svakodnevne borbe, Marijan je jako veselo dijete, koje traži ljubav i pažnju. Kako bi ovaj nasmijani dječak imao bolje sjutra, potrebna mu je pomoć svih nas kako bi se prikupila novčana sredstva za liječenje u IST centru u Beogradu", istakli su iz Fondacije Budi human.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније