Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 03. 2021. 10:13   >>  10:19

BUDI HUMAN

Za jedan dan prikupljena sredstva za Marijana

Za samo jedan dan, Fondacija "Budi human" je prikupila sredstva za dječaka Marijana Nenadovića.

"Ljubav i humanost još jednom su pobijedile! Prikupljena sredstva za Marijana Nenadovića. Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 1.909 eura za našeg junaka Marijana Nenadovića uspješno prikupljena za samo jedan dan!!", navode iz fondacije.

Iz fondacije navode da snaga ljubavi ruši sve barijere pokazali smo svi zajedno i obezbijedili šansu za ljepšu budućnost za još jednog mališana.

"Marijan boluje od cerebralne paralize, ne hoda i ne sjedi, a njegova komunikacija je ograničena. Međutim, i pored svakodnevne borbe, Marijan je jako veseo i nasmijan dječak, pun ljubavi", navodi se u saopštenju.

Iz Fondacije Budi human isziču da postoje upravo zbog dječjih osmijeha.

"I zato, od srca se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da zajedno opet budemo na visini zadatka!", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније