Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 03. 2021. 10:32   >>  10:32 20

PATRIOTSKO-KOMITSKI SAVEZ

Patriote i suverenisti da uplate prilog CPC-u

Patriotsko-komitski savez pozvao je, kako su saopštili, sve patriote i suvereniste da odmah, shodno mogućnostima, uplate prilog na žiro račun Crnogorske pravoslavne crkve na Cetinju.


"Braćo i sestre, nova apostolska vlada ne uplaćuje od decembra ni onih bijednih 4.500 eura, koliko je bivša vlast uplaćivala našoj crkvi, tako da naši svještenici nemaju ni platu, niti mogu plaćati račune za struju i vodu, niti mogu raditi svoj posao", navode iz Patriotsko-komitskog saveza.

Pozivaju na solidarnost i pomoć sveštenicima da prežive ovo teško vrijeme.

"Zaposleni mogu trajnim nalogom od samo pet eura mjesečno doprinijeti mirnijim danima naše crkve. Poručimo zajedno mrziteljima Crne Gore i svega crnogorskog da poslije 30 godina od obnove, nećemo pustiti Crnogorsku pravoslavnu crkvu. Pozivamo donatore iz zemlje i inostranstva da se okrenu našem mitropolitu i sveštenstvu", kazali su iz PKS-a.

ŽIRO RAČUN JE: 530-467-67, NLB BANKA, ZA CRNOGORSKU PRAVOSLAVNU CRKVU

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније