Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 03. 2021. 16:55 >> 16:59
13

ĐELJOŠAJ PORUČIO

Vlada da vrati administrativnu granicu Opštine Tuzi

Premijer Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović, nakon izbora na čelna mjesta u Vladi Crne Gore, među prvim koracima koji su preduzeli je promjena administrativne granice Opštine Tuzi, kazao je predsjednik te opštine, Nik Đeljošaj.

"Na svakodnevnom radu naših sekretarijata, uočili smo promjenu naše granice (Opštine Tuzi) na geoportalu. Promjenili su našu teritoriju tako da su Deponiju prebacili u teritoriju Glavnog grada Podgorica", kazao je Đeljošaj.

Kako je istakao, ovo nije radio ni DPS iako je ovo bila jedina tačka sporenja sa njima.

"Imaćete Malesiju ispred Vlade, dao sam Vam bio jedan rok, sada morate pod hitno da vratite administrativnu liniju naše opštine onako kako je i usvojena u Skupstini Crne Gore", poručio je Đeljošaj.

Ovakvo, kako kaže, antialbansko djelovanje neće više trpjeti, jer je pored toga Vlada Crne Gora blokirala isplatu sredstava ovoj opštini, ona koja im, kako kaže, pripadaju po zakonu.

"Pozivam zadnji put međunarodnu zajednicu koja je prisutna u Crnoj Gori da reaguje... građani Malesije će imati žestoki odgovor na ovu novu provokaciju", zaključio je Đeljošaj.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније