Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 04. 2021. 15:26 >> 17:04
2

U NPCG OGORČENI

Uhvaćene u krivolovu tužilaštvo pustilo

Nadzornici Nacionalnog parka Skadarsko jezero, u redovnoj kontroli na lokalitetu Podhum, zatekli su sinoć u krivolovu D.P. i Ž.L, ali su oni, kako ističu u Nacionalnim parkovima oslobođeni, jer je tužiteljka Ivana Petrušić-Vukašević odlučila je da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Kako dodaju ovo je još jedan dokaz da se tužilaštvo iz korijena mora mijenjati.

Kako naglašavaju u saopštenju NPCG, uprkos činjenici da su u čamcima zatečeni akumulatori, pregovarač i sonde kojima se vrši krivično djelo, te dvije osobe su oslobođene krivične odgovornosti, što znači da će im sredstva za krivično djelo biti vraćena.

"Današnji slučaj nudi još jedan dokaz naših tvrdnji da tužilaštvo mora biti iz korijena promijenjeno, kako bi konačno počelo da štiti državu i njenu imovinu. Danas je svima jasno o čemu je ovdje riječ, naše napore da zaštitimo Skadarsko jezero i izgrednike privedemo pravdi, u kontinuitetu opstruiše tužilačko-krivolovačka koalicija, čijem se djelovanju već jednom mora stati na kraj", poručuju u NPCG.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније