Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 04. 2021. 09:43   >>  09:44

U BLOKU 5 DANAS I SJUTRA

Humanitarni bazar za pomoć napuštenim životinjama

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" danas 10. i sjutra 11. aprila organizuje "Humanitarni bazar", na kojem će prodavati razne artikle, kako bi prikupili novac za pomoć napuštenim životinjama.

"Pozivamo sve ljubitelje životinja i sve humane ljude da, u periodu od 9 do 19 časova posjete naš štand, koji se nalazi u Bloku 5, Ulica Blaža Jovanovića (preko puta TC "BAZAR"). Podsjećamo da naša organizacija već nekoliko mjeseci sprovodi akciju prikupljanja pomoći za napuštene životinje. Koristimo ovu priliku da obavijestimo sve humane ljude, koji nijesu u mogućnosti da posjete naš štand, da pomoć mogu uplatiti na naš račun 535-16574-21 (Prva banka CG)", navodi se u saopštenju NVO.

Zahvalili su se svim humanim ljudima koji su u prethodnom periodu pomagali rad njihove organizacije, a veliku zahvalnost kako su istakli, duguju medijima, bez čije pomoći bi sav njihov trud bio uzaludan.

"Zahvalni smo i Sekretarijatu za komunalne poslove Glavnog grada, koji su naš štand oslobodili plaćanja takse", navode u saopštenju NVO Prijatelji životinja Podgorica, koje je potpisao Dragoje Vlahović, direktor NVO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније