Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 04. 2021. 17:58 >> 21:05
17

TRAŽE OSTAVKU VLADE

Auto-kolone održane u više gradova

Auto-kolone građana koji traže ostavku Vlade Crne Gore i večeras su organizovane u više gradova.

I Građani Podgorice organizovali su i večeras auto-kolonu kroz grad.

"Mi, koji ne pripadamo političkim partijama i interesnim grupacijama oko njih. Mi čija su očekivanja iznevjerena i od jednih i od drugih, mi, sinovi i kćeri Crne Gore koji rezervnog sastava za život nemamo, pozivamo sve slične nama da nam se pridruže u autokolonama", naveli su ranije u pozivu građanima da im se pridruže, a koji je objavljen na društvenim mrežama.

Učesnici nose crnogorske zastave, dok se iz automobila puštaju patriotske pjesme.

Auto-kolone u Nikšiću večeras neće biti zbog, kako je saopšteno, saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo njihov mladi sugrađanin. Auto-kolone će, kako je najavljeno, biti održavane svake nedjelje od 18 sati, sa zahtjevom da Vlada premijera Krivokapića podnese ostavku.

I u Herceg Novom je organizovana auto-kolona.

Auto-kolona je organizovana i u Rožajama.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније