Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 11. 2013. 17:20 >> 17:20

MENSA

Organizuju testiranje intelegincije u Podgorici

Mensa Crne Gore će u subotu organizovati testiranje bazične inteligencije u Podgorici, saopšteno je iz tog udruženja.

Testiranje će se, kako se navodi, početi u prostorijama Fakulteta za državne i evropske studije (FDES), ispod sjevernih tribina stadiona Budućnosti u 11 sati.

“Prijava za testiranje je obavezna, a rok za prijavu je otvoren do petka u 11 sati. Cijena testiranja je 10 EUR, dok je za đake i studente obezbijeđen popust od 25 odsto”, kazali su iz Mense.

Navodi se da pravo na testiranje imaju svi kandidati koji imaju najmanje 16 godina, i da će rezultati testova biti dostavljeni lično ili na adresu koju odredi kandidat.

“Rezultate testova znaju samo kandidat i psiholog ovlašćen od Mense Internešnl /International/ koji pregleda testove”, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani za testiranje mogu se prijaviti na mejl podgorica@mensa.me, a novac se uplaćujena žiro-račun Mense Crne Gore, 530-1890-66 kod NLB Montenegro banke, sa pozivom na broj – JMBG.

“Ukoliko kandidat ne prisustvuje testiranju, povraćak novca nije moguć iz organizacionih razloga”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније