Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 04. 2021. 19:16   >>  19:17 2

BOGAVAC APELUJE

"Ne nasijedajte na provokacije, smiriti tenzije"

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac pozvao je sve građane na smirivanje tenzija, nakon incidenta od sinoć, koji se dogodio u centru grada tokom kretanja auto-kolone, a Centar bezbjednosti Berane da preduzme sve neophodne radnje kako bi se takvi i slični incidenti ubuduće izbjegli.

"Apelujemo na sugrađane da ne nasijedaju na provokacije koje bi da poremete skladan život u gradu. Ne smijemo dozvoliti da se stvori ambijent koji vodi međusobnoj netrpeljivosti i narušavanju suživota", istakao je Bogavac.

Bogavac apeluje na smirivanje tenzija.

"Moramo svi zajedno, bez obzira kako se nacionalno ili vjerski izjašnjavali, dati puni doprinos tome", dodao je Bogavac.

Prioritet, kako navodi, treba da bude zajednička borba protiv pandemije, tako da političke i bilo koje druge razmirice treba ostaviti po strani, kako bi svi kapaciteti bili uključeni u zaštitu zdravlja građana.

"Ovakvi događaji ne donose dobro nijednom pojedincu, pa samim tim ni našoj zajednici. Moraju se poštovati Ustav i zakoni Crne Gore", zaključio je Bogavca.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније