Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 11. 2013. 20:18 >> 10:07
3

POHVALJEN PORTAL

Savjet RTCG usvojio finansijski izvještaj

Savjet Radio Televizije Crne Gore, većinom glasova, usvojio je finansijski i programski izvještaj za prvih šest mjeseci ove godine. Plan je realizovan uz velike uštede, a Savjet je za isti period konstatovao i programski napredak.

Na sjednici su predsjednik Savjeta Dušan Simonović, kao i zamjenica generalnog direktora Vanja Šćekić pohvalili rad Portala RTCG. Da je ostvarena dobra sinergija televizije, radija i portala, smatra i član Savjeta Draško Đuranović.

"Ja zaista mislim da je jako dobro da je time zaokružen medijski sistem Javnog srevisa. I ono što je najvažnije je što je u posljednja dva do tri mjeseca primjetno međusobno reklamiranje sadržaja, što je i bila najmera otvaranja portala, da se napravi taj sinergetski efekat", kazao je Đuranović.

I Simonović kaže da je zadovoljan radom Portala. "Čak i ako ne bude efekata do kraja, na portalu treba istrajati i to je dobar pokazatelj punijeg rada", kazao je Simonović.

Prema izvještaju koji je usvojio Savjet,  Radio-Televizija Crne  Gore je u prvih  šest  mjeseci ove  godine poslovala  sa 189  hiljada  eura  manjka.

"Prihodi  za  prvih  6 mjeseci 2013.  nešto  su bolji, a  troškovi manji nego u istom prošlogodišnjem periodu. Najveći  dio  sredstava  utrošen je za  zarade. Prosječna plata  u RTCG je oko 5 odsto manja  nod  prosječne u  državi", kazala je pomoćnica generalnog direktora Vanja Šćekić.

                                                     Zamjenica generalnog direktora RTCG Vanja Šćekić

 

 

                                                         Predsjednik Savjeta RTCG Dušan Simonović

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније