Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 04. 2021. 17:22 >> 19:00
27

VLADA OSUĐUJE

Ponovo uvrede i prijetnje ministarki Bratić

Iz Vlade Crne Gore saopšteno je da su govor mržnje, uvrede i prijetnje ponovo upereni ka ministarki Vesni Bratić.

"Cijela Vlada diže glas u znak podrške ministarki Bratić, uglednoj članici domaće i svjetske akademske zajednice, i poziva nadležne organe na adekvatnu reakciju na ovaj i sve slične slučajeve", navode na Tviteru iz Vlade Crne Gore.

Patriotizam i briga za narod i državu, kako ističu, pokazuju se dobrim djelima, a ne riječima nasilja i uvredama.

"Sigurni smo da su ovakvi pojedinci rijetki izuzeci u našem društvu, ali javnost ne smije biti nijema na njihova nedjela", dodaju iz Vlade.

Oni ističu i da duboko vjeruju da će "tradicionalne, temeljne vrijednosti na kojima počiva Crna Gora nadjačati sve mržnje i podjele, a da naš javni prostor neće biti poligon prijetnji i uvreda, već mjesto uvažavanja svakog pojedinca i poštovanja apsolutno svih ljudskih prava i sloboda".

Premijer Zdravko Krivokapić napisao je na Tviteru da je Vesna Bratić hrabrija nego što to pojedinci koji pokušavaju da je ponize, uplaše ili omalovaže misle.

"Vesna Bratić je hrabrija nego što to pojedinci koji pokušavaju da je ponize, uplaše ili omalovaže misle. Ona nije neko koga će takvi zaplašiti. Ponosan sam što takva intelektualka i hrabra žena čini naš tim", kazao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари27

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније