Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 11. 2013. 16:09   >>  16:09

REDUKUJU ŠTRAJK

Blizu dogovor invalida i Ministarstva

Na pomolu dogovor invalida rada koji 15-ak dana štrajkuju u Bijelom Polju i Ministarstva rada i socijalnog staranja u vezi sa njihovim zahtjevima da po povlašćenim mogućnostima odu u penziju.

Na sastanku predstavnika invalida rada i radne grupe Ministarstva rada i socijalnog staranja, danas u Podgorici dogovoreno je da invalidi rada dostave spisak svojih članova Ministarstvu sa pratećom dokumentacijom kako bi se još jednom razmotrila mogućnost eventualnog prihvatanja njihovih zahtjeva.

“Preuzeli smo obavezu da resornom ministarstvu dostavimo spiskove sa dokumentacijom, kako bi radna grupa u narednih 15 dana stekla potpuni uvid u status svakog pojedinačno invalida te na osnovu toga izašla sa predlogom rješenja problema”, saopštio je nakon sastanka član štrajkačkog odbora Lazar Knežević.

Za to vrijeme invalidi će redukovati štrajk, kazao je Knežević. 

Iz Ministarstva je, sa druge strane, saopšteno da će se naredni sastanak održati početkom decembra.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније