Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 04. 2021. 21:23 >> 21:25
5

MANS

Vlada 17. septembra dala saglasnost za stanove

Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) reagovala je nakon tvrdnji poslanika DPS-a i bivšeg ministra odbrane Predraga Boškovića da prethodna Vlada, u tehničkom mandatu nakon izbora 30. avgusta, nije dodijelila 119 stanova.

Bošković je ranije danas negirao je tvrdnje čelnice stručnog tima Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou Vanje Ćalović da su sudijama i tužiocima dijeljeni stanovi mimo zakona.

Bošković, koji je bio na čelu vladine stambene komisije, ocijenio je da se, "kao i uvijek kad treba dati odgovor na pitanja od interesa za budućnost Crne Gore", krene sa pričom o navodnoj korupciji i izmišljenim aferama.

MANS je je objavio dokument koji pokazuje da se u Zaključku Vlade od 17. septembra 2020. godine se navodi da je Vlada saglasna da se za 119 stambenih prostora zaključe ugovori o kupoprodaji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније