Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 04. 2021. 19:00 >> 19:19
2

KRIVOKAPIĆ

Poštujmo mjere i vakcinišimo se

Za nastupajuću turističku sezonu je od presudnog značaja da održimo nisku stopu oboljevanja. Zato je izuzetno važno da se i dalje pridržavamo mjera i da se vakcinišemo, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

"Epidemiološka situacija u našoj državi se stalno poboljšava i to je odlična vijest za sve nas, posebno za turističku privredu", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Crna Gora, kako ističe, nije imala ovako nisku stopu novooboljevanja od septembra prošle godine"

"Zahvaljujući dobrim i pravovremenim mjerama Vlade i odgovornom ponašanju naših građana, epidemiološka situacija je značajno poboljšana", zaključio je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније