Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 04. 2021. 06:47 >> 06:47
1

ČAĐENOVIĆ PRIREDIO IFTAR

Vratiće Islamskoj zajednici objekat CEDIS-a u Pljevljima

Novi izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) Vladimir Čađenović priredio je iftar večeru za Reisa Islamske zajednice Rifata Fejzića sa saradnicima.

Čađenović je, kako je saopštila Islamska zajednica, upoznao goste sa namjerom da se Islamskoj zajednici izvrši povraćaj objekta CEDIS-a u Pljevljima, izgrađenom na zemljištu prethodno oduzete i porušene Hadži Hasanove džamije.

"Ubrzano tražimo modalitete povraćaja objekta kako bi ispravili nepravdu kojoj svjedoči usamljena munara bez molitvenog prostora", kazao je Čađenović.

Reis se zahvalio direktoru i menadžmentu CEDIS-a na priređenom iftaru i iskazanoj volji da se pristupi rješavanju pitanja koja dugo vremena predstavljaju balast istinskom razumijevanju i građenju zdravih društvenih odnosa.

Iftaru su prisustvovali predsjednik i član Odbora direktora CEDIS-a Rajko Radošević i Emir Sijarić, kao i Fuad Čekić, Ferid Osmanagić i Muharem Demirović iz Islamske zajednice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније