Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Autor: RTCG Portal ]

28. 04. 2021. 17:23 >> 17:24
18

KRIVOKAPIĆ SAOPŠTIO

Vuković se pokajao, želi da se izvini Šofrancu

Spoljni ekspert u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Vladimir Vuković se pokajao zbog uvreda i neprimjerenog ponašanja prema novinaru TVCG Nebojši Šofrancu, i želi da mu se izvini.

To je premijeru Zdravku Krivokapiću saopštila resorna ministarka Vesna Bratić, a on prenio novinarima u parlamentu nakon premijerskog sata.

Premijer je rekao i da zna da je Vuković završio određene aktivnosti koje su ga preporučile za to radno mjesto.

Krivokapić smatra da mržnja nije prirodna za nas, te da ovo što se dešava doživljava kao "doživljaj oslobođenja koji još nijesmo definisali".

"Mislim da svaki novinar treba da ima status službenog lica i to sam preporučio ministarki. Ministarka Vesna Bratić me je obavjestila da se Vuković pokajao i da želi da se izvini našem najboljem sportskom novinaru”, saopštio je Krivokapić.

Podsjećamo, Vuković je tokom dočeka boksera Petra Liješevića na podgoričkom aerodromu vrijeđao i šikanirao Šofranca, nazivajući ga "splačinom", a sve je prenosio uživo na svom Fejsbuk profilu.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније