Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 05. 2021. 07:29 >> 08:22
8

SA PORODICOM

Krivokapić prisustvovao Vaskršnjoj liturgiji

Premijer Zdravko Krivkapić prisustvovao je u Vaskršnjoj liturgiji, koja je služena u ponoć u Manastiru Svetog Nikolaja na Pelevom Brijegu.

Kako je objavio na Tviteru, liturgiji je prisustvovao sa porodicom.

“Da nam radost današnjeg praznika donese mir i blagostanje, Hristos Vaskrse!”, napisao je predsjednik Vlade na Tviteru.

On je juče u vaskršnjoj čestitki kazao je da svi pravoslavci treba da podstaknu prijatelje i komšije da zajedno dožive ovaj najznačajniji praznik kao mjeru pomirenja.

“Vaskrsenjem mi dobijamo novi život, a taj novi život treba da nam bude pouka, da mi budemo drugačiji, da preko Vaskrsa doživimo i lično vaskrsenje i očekujemo vječni život”, kazao je Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније