Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 05. 2021. 21:40 >> 21:43

ĐUKANOVIĆ U TELEGRAMU

Gvozdenović simbol Nikšića i njegovog dobrog duha

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća povodom smrti Miodraga Skala Gvozdenovića njegovoj porodici.

"Sa iskrenim žaljenjem primio sam vijest o smrti vašeg cijenjenog supruga, roditelja i đeda Miodraga Skala Gvozdenovića, legendarnog crnogorskog i jugoslovenskog odbojkaša, jednog od najvećih i najomiljenijih ljudi sa ovih naših prostora", kazao je Đukanović.

On je dodao da je Gvozdenović kao rijetko talentovan i svestran sportista i čovjek besprekorne biografije bio uzor generacijama mladih, od onih koji su obilježili jednu veliku epohu svekolikog progresa ranije zajedničke velike domovine.

"Simbol Nikšića i njegovog dobrog duha, mladić koji ga je uzdigao, kao i svoju Crnu Goru i Jugoslaviju do evropskih visina. Jednako tako bio je uspješan i kao trener i profesor koji je svoje ogromno znanje i iskustvo nesebično prenosio na mlade ljude. Zadužio je Nikšić i Crnu Goru i time što je na kraju časnog životnog puta izabrao svoj grad za svoj vječni počinak", kazao je Đukanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније