Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 05. 2021. 14:10   >>  14:11 4

ODLUKA CEDIS-A I EPCG

Islamskoj zajednici vraćena džamija u Pljevljima

Reis Islamske zajednice Rifat Fejzić primio je danas akt o povraćaju objekta Hadži Hasanove džamije u Pljevljima koji su mu uručili direktori CEDIS-a i EPCG-e, Vladimir Čađenović i Nikola Rovčanin.

Reis se zahvalio gostima na, kako je kazao, najljepšoj bajramskoj čestitki. Takođe, zahvalio se Odboru direktora CEDIS-a na čelu sa predsjednikom Rajkom Radoševićem, koji je jednoglasno podržao ovaj čin.

Kako ističu u saopštenju Mešihata Islamske zajednice, direktor Čađenović istakao je zadovoljstvo ukazanom prilikom za ispravljanje istorijske nepravde i konačno vraćanje objekta vjernicima kojima je pripadao.

Rovčanin je istakao zadovoljstvo brzom i saglasnom realizacijom navedenog, te poručio da će objekat u najkraćem roku biti oslobođen od osoba i stvari i tako priveden izvornoj namjeni.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније