Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 06. 2021. 12:52   >>  12:53 2

UPRAVNI DANI

U Budvi o državljanstvu i strancima

Kako bi građani Budve dobili sve potrebne informacije iz oblasti upravnih poslova, državljanstva i stranaca, u tom gradu će 15. i 16. jun 2021. godine biti upravni dani, saopšteno je iz MUP-a.

„Imajući u vidu turističku sezonu i veći priliv stranaca, građani Budve, poslodavci, predstavnici turističke privrede i druga zainteresovana javnost, biće u prilici da na jednom mjestu dobiju potrebne informacije iz oblasti prava stranaca (izdavanje dozvola za boravak i rad stranaca), iz oblasti državljanstva kao i potrebne informacije vezane za izdavanje lične karte“, saopšteno je iz MUP-a.

Za vrijeme upravnih dana, službenici Direktorata za upravne poslove, državljanstvo i strance pružaće potrebne informacije građanima u maloj sali Skupštine opštine Budva, u periodu od 9 do 13 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније