Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

11. 06. 2021. 23:10 >> 23:12
5

KADRIBAŠIĆ OBJAVIO

"Prijetnje ne jenjavaju od presude Mladiću"

Bivši glavni imam Islamske Zajednice u Pljevljima, Samir Kadribašić, objavio je na svom Fejsbuk profilu prijetnje koje dobija na društvenim mrežama.

 Kako se vidi u toj objavi, osobe sa različitih profila navode lokale u koje izlazi Kadribašić, a sa jednog profila "preporučeno" mu je da se tamo ne pojavljuje i da će mu na nos izaći sve što je govorio posljednje dvije godine.

Kadribašić je kazao da su stalne prijetnje sa tog, ali i drugih profila, počele od presude Ratku Mladiću i ne jenjavaju.

Napominje da nije reagovao jer su objave na njegovom profilu javne, te da zna da među onima koji ga prate na društvenim mrežama ima i ljudi iz Vlade.

"Niko nije reagovao", kaže Kadribašić, uz napomenu da je reakcija policije i tužilaštva takođe izostala, ali da ga to ne iznenađuje s obzirom na ranije iskustvo.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније