Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 06. 2021. 14:45   >>  15:21

OPŠTA SJEDNICA

Još bez kandidata za predsjednika Vrhovnog suda

Opšta sjednica nije utvrdila kandidata za predsjednika Vrhovnog suda, saopšteno je danas. U ponovljenom glasanju za predsjednika suda kandidat Mušika Dujović dobio je 11 glasova, kandidatkinja Milenka Žižić 1 glas i kandidat Zoran Radović 1 glas.

Na opštoj sjednici Vrhovnog suda, obavljen je razgovor sa kandidatima koji su se prijavili za predsjednika Vrhovnog suda Crne Gore.

"Opšta sjednica je stoga konstatovala, saglasno članu 38, stav 6 Zakona o sudovima, da predlog kandidata za predsjednika Vrhovnog suda nije utvrđen, o čemu će obavjestiti Sudski savjet.", saopšteno je iz Vrhovnog suda. 

Na konkurs za predjednika Vrhovnog suda prijavila su se četiri kandidata: predsjednik Apelacionog suda Mušika Dujović, sutkinja Apelacionog suda Milenka Žižić, sutkinja Višeg suda u Podgorici Ana Vuković i sudija Višeg suda u Podgorici Zoran Radović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније