Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 07. 2021. 12:52   >>  12:53 1

JPNPCG

Zbog propisa prethodne vlasti, nove ponude na čekanju

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore je do 30. juna ove godine, ostvarilo prihod u iznosu od 45,44 odsto u odnosu na rekordnu 2019. godinu, saopštili su iz ovog javnog preduzeća, ističući da su osmislili nove programe i ponude kako bi zarada bila bolja, ali ih u njihovoj realizaciji sprečavaju propisi koje je uvela prethodna vlast.

Kako ističu u saopštenju osmislili su za ovu sezonu nove ponude i proizvode, kojima bi uvećali prihode, ali zbog birokratskih procedura još se ne realizuju.

"Pretpostavljajući da od standardnih prihoda nećemo moći da ostvarimo značajnije rezultate, osmislili smo nove proizvode koji bi poboljšali ponudu nacionalnih parkova i tako uvećali prihode. Na žalost, birokratske procedure koje je osmislila prethodna vlast nas u značajnoj mjeri usporavaju, tako da na početku vrhunca turističke sezone još čekamo neke potpise i pečate iz brojnih državnih organa. Nadamo se da će nova državna uprava shvatiti značaj svakog dodatnog eura u opustošenom budžetu, i u najkraćem roku završiti procedure koje nam blokiraju rad i u znatnoj mjeri umanjuju efekte naših napora da što više novca zaradimo od sezone", naglašava se u saopštenju koje je potpisala predsjednica Upravnog odbora JPNPCG Marina Jočić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније