Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 07. 2021. 13:52 >> 13:53
2

BEČIĆ

Borbu za zaštitu javnih interesa niko ne može zaustaviti

Predsjednik Demokrata Crne Gore i predsjednik Skupštine CG Aleksa Bečić je komentarisao incident na Žabljaku u kojem je zapaljeno vozilo čelnika žabljačkih Demokrata Darka Šljivančanina, ističući da očekuje brzu i efikasnu akciju nadležnih državnih organa, te da borbu za zaštitu javnog interesa časnih i hrabrih javnih funkcionera iz svih krajeva Crne Gore niko ne može zaustaviti.

"Zapaliti automobil uglednog Žabljačanina Darka Šljivančanina ili bilo kog drugog građanina CG, koje se nalazilo tik uz kuću koja ima u značajnom dijelu drvenu fasadu i konstrukciju, u trenucima kada su u kući spavali ukućani, a među njima i beba, mogu samo izopačeni umovi. Spletom srećnih okolnosti i brzom reakcijom spriječena je tragedija. Očekujem brzu i efikasnu akciju nadležnih državnih organa, a borbu za zaštitu javnog interesa časnih i hrabrih javnih funkcionera iz svih krajeva Crne Gore niko ne može zaustaviti", poručio je Bečić u Tviter objavi.

Kako je naveo, ohrabruje sve javne funkcionere da nastave odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala, korupcije i svih drugih anomalija u našem društvu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније