Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 07. 2021. 13:35   >>  13:41 2

BEČIĆ

Šavniku predstoji ekonomski i turistički napredak

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić čestitao je 22. jul, Dan opštine Šavnik, predsjedniku opštine Jugoslavu Jakiću i predsjednici Skupštine opštine Nadeždi Kotlica. On je čvrsto uvjeren da opštini Šavnik predstoji ekonomski, socijalni i turistički napredak, kao i da će se kroz politiku otvaranja novih radnih mjesta omogućiti zapošljavanje domicilnog stanovništva.

„Koristim priliku da u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, Vama, i svim građankama i građanima Šavnika, u godini kada slavimo 80 godina od opštenarodnog ustanka, vođenog idejom antifašizma i borbe za oslobođenje naše zemlje, sa ponosom čestitam 22. jul, Dan opštine Šavnik”, naveo je Bečić.

On navodi da veliki istorijski značaj 22. jula prožima u sebi junaštvo, hrabrost i čojstvo drobnjačkog kraja u borbi za slobodu, kao najuzvišeniju vrijednost.

“U proteklim decenijama, svjedoci smo da se naša država suočava sa odlaskom mladih ljudi iz sjevernih krajeva, što nas obavezuje da borba za mlade ljude i ulaganje u njihov razvoj mora ostati prioritet. Turistički potencijali ovog područja, bogatog netaknutom prirodom, čistim rijekama i jezerima, kao i ljubaznim i plemenitim domaćinima, pogodan su investiocioni prostor za značajne infrastrukturne projekte, koji će doprinijeti podizanju životnog standarda stanovništva, što bi, siguran sam, stimulisalo ljude da ostanu i privređuju u svojoj opštini”, poručio je Bečić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније