Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 07. 2021. 14:14   >>  14:15 2

GRADI SE NOVI DIO

U rekonstrukciju "Mediterana" ulažu preko 15 miliona

Američki investitor porijeklom iz Ulcinja, Isa Bećović, upoznao je danas potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa planiranom investicijom rekonstrukcije hotela Mediteran i izgradnjom novog dijela tog hotela u Ulcinju, vrijednom između 15 i 20 miliona eura.

Boljević je naveo da mu je žao što do sada nije realizovana pomenuta investicija zbog određenih administrativnih problema. Američki investitor je potpredsjednika Vlade upoznao sa biznis planom hotela Mediteran i kazao da „Becovic Menagment Group“ ima ambiciju da hotel Mediteran dostigne 4+ standard.

"Svi investitori koji žele fer biznis u Crnoj Gori više su nego dobrodošli. Naša ambicija je da se u Crnoj Gori grade hoteli visoke kategorije i da se time unaprijedi ukupni imidž destinacije. Drago mi je da sam dobio garancije od gospodina Bećovića da će se kroz tri godine u Ulcinju realizovati investicija vrijedna više od 15 miliona eura, koja ranije nije mogla da se ostvari“, naveo je Abazović.

Abazović je saopštio da će nakon određenih problema koji su u prethodnom periodu pratili investicije biti otklonjene smetnje i da je načelno dogovoreno da se sa rekonstrukcijom i izgradnjom novog dijela hotela Mediteran krene nakon završetka ljetnje turističke sezone, navode iz Vlade.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније