Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 07. 2021. 18:20 >> 18:21

ČESTITKA ĐUKANOVIĆA

Plav važan dio razvoja moderne CG

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 30. jula – Dana Opštine Plav, predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić, odbornicima i svim građanima Plava uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

‘’U vremenu kada se suočavamo s posljedicama dugotrajne pandemije Kovid-19 virusa, solidarnost i zajedništvo dolaze do posebnog izražaja. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo i u narednom periodu odgovorno raditi na valorizaciji raspoloživih resursa i upravljanju u cilju sanacije nastalih posljedica i što skorijeg nastavka razvoja infrastrukture, turističke ponude i privredne djelatnosti, čime će se uslovi za život i stvaranje u Plavu dodatno unaprijediti", piše u čestitki Đukanovića.

Predsjednik ističe da Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore.

"Tradicijom multietničkog suživota, Plav nastavlja da bude važan dio demokratskog razvoja moderne Crne Gore, doprinoseći time uspješnom usvajanju evropskog sistema vrijednosti i razvoju društva u kojem su različitosti i njihova harmonija njegovo najveće bogatstvo", zaključuje se. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније