Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Pobjeda ]

30. 07. 2021. 17:47 >> 17:48
6

BEOGRAD-PODGORICA

Opet otkazan let Air Montenegro

Let Air Montenegra na relaciji Beograd - Podgorica koji je trebalo po redu letjenja da poleti u 15 i 30 iz glavnog grada Srbije,otkazan je.

Putnici čekaju na beogradskom aerodromu bez tačne informacije kada bi mogli krenuti za Podgoricu.

Neki putnici su Portalu CdM kazali da je avion u kvaru. 

I 18. jula su otkazani letovi na relaciji Tivat – Beograd i Beograd – Podgorica. Tada su iz kompanije naveli da je uslijed određenih tehničkih, kao i nepovoljnih meteo uslova, procjena kapetana i tehničke službe Air Montenegra bila da se letovi otkažu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније