Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ pobjeda.me ]

30. 07. 2021. 20:49   >>  20:51 3

OSNOVNO DRŽAVNO TUŽILAŠTVO

Formiran predmet zbog policijskog zlostavljanja na Cetinju

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Cetinju je saopšteno da je formiran predmet povodom incidenta koji se dogodio 28. jula u bašti ugostiteljskog objekta "La Martina" na Cetinju.

Tada su nepoznati policijski službenici Sektora za borbu protiv kriminala nanijeli povrede vlasniku tog lokala, Cetinjanina Іvana Roganovića.

Kako je saopštio rukovodilac cetinjskog ODT-a Duško Milanović, postupajući ro krivičnoj prijavi Roganovića od 29. jula, istog dana preduzete su sve potrebne mjere i radnje kako bi se utvrdilo činjenično stanje.

"Po nalogu postupajućeg tužioca prikupljena su obavještenja od podnosioca prijave i donijeta naredba o sudskomedicinskom vještačenju tjelesnih povreda oštećenog", naveo je Milanović.

Dodao je da je radi utvrđivanja indentiteta svih policijskih službenika Sektora za borbu protiv kriminala koji su tom prilikom preduzimali službene radnje, kao i svih ostalih osobe koje su bile prisutne, upućen zahtjev cetinjskoj policiji.

"Osnovnom sudu u Cetinju podnijet je zahtjev za izuzimanje resivera za video nadzor sa ugostiteljskog objekta “La Martina” i upućen poziv za prikupljanje potrebnih obavještenja od građana za koje je utvrđeno da su bili pristutni na licu mjesta. Sve radnje u ovom predmetu će se preduzimati blagovremeno i hitno, a o ishodu postupka javnost će biti blagovremeno obaviještena", naglasio je Milanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније