Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

04. 08. 2021. 15:34   >>  15:35

SAOPŠTENO IZ KCCG

Na Poliklinici obavljeno blizu 1.200 pregleda

U Poliklinici Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), u posljednja 24 sata, obavljeno je 1.179 ambulantnih pregleda, od toga 197 u Institutu za bolesti djece (IBD).

Iz KCCG saopšteno je da je u dnevnim bolnicama zbrinuto 189 pacijenata.

Kako su naveli iz te zdravstvene ustanove, u istom periodu obavljena su ukupno 44 operativna zahvata, od toga jedan u IBD-u, kao i dodatnih šest hirurških intervencija u hirurškoj sali Urgentnog centra.

“Na bolničko liječenje, za protekla 24 sata, primljena su 84 pacijenta, od čega 11 u IBD-u. U Urgentnom centru zbrinuto je 236 pacijenata, od kojih devet iz saobraćajne nezgode i jedan iz nasilja”, kaže se u saopštenju.

Iz KCCG su rekli da je u Centru za radiološku dijagnostiku odrađeno 466 dijagnostičkih procedura, od čega 86 CT i 47 MR pregleda.

Kako su naveli, u Odjeljenju za radiološku dijagnostiku IBD-a ukupno je odrađeno 112 dijagnostičkih procedura, od toga pet CT i 15 MR pregleda.

“U Centru za kliničko - laboratorijsku dijagnostiku uzorkovana su 904 pacijenta i odrađeno je 24.879 analiza”, kaže se u saopštenju.

U porodilištu KCCG, u protekla 24 sata, rođeno je osam beba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније