Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 08. 2021. 10:39 >> 10:40
2

SAUČEŠĆE RADULOVIĆA

Crna Gora solidarna sa prijateljskom Grčkom

Ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović uputio je grčkom kolegi Nikosu Dendiasu izraze saučešća i solidarnosti prijateljske Crne Gore, nakon zbog posljedica katastrofalnih požara koji su zahvatili tu zemlju.

"Zajedno sa građanima Crne Gore upućujem izraze najdubljeg saučešća porodicama stradalih, neizmjerno žaleći zbog razornih požara koji su zahvatili Vašu divnu zemlju", piše u telegramu Radulovića.

Ministar iskazuje nadu da će životi i imovina grčkih građana biti sačuvana.

"Crna Gora je tu za vas, kao prijateljska zemlja spremna da pomogne u svakom trenutku", navodi se između ostalog u obraćanju ministra Radulovića kolegi Dendiasu.

Podsjetimo, Grčka bilježi žrtve, dok je hiljade ljudi evakuisano iz svojih domova usljed vatrene stihije koja danima bukti.

Više od 150 požara, koje je izazvao najjači toplotni talas u poslednjih 30 godina, do sada su progutali hiljade hektara šuma u toj zemlji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније