Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Autor: RTCG Portal ]

11. 08. 2021. 08:51 >> 08:55

MVP SAOPŠTILO

Na Eviji i u okolini nema državljana CG

Na ostrvu Evija, na kojem posljednjih dana bukte katastrofalni požari, nema crnogorskih državljana, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

"Prema raspoloživim podacima Ambasade Crne Gore u Atini na području ostrva Evija koje je zahvaćeno katastrofalnim požarima, i u njegovoj blizini, nije bilo državljana Crne Gore", kazala je u Jutarnjem programu TVCG Jelena Čađenović iz MVP-a.

Ona je podsjetila da je povodom požara koji su pogodili Grčku ministar Đorđe Radulović uputio telegram saučešća i solidarnosti grčkom kolegi Nikolasu Dendiasu.

Čađenović kaže i da se visoke temperature nastavljaju drugu nedjelju u Grčkoj, te da vatrogasci iz nekoliko evropskih zemalja pomažu toj zemlji.

"Kako je izvijestila juče naša ambasada u toj zemlji požari bez kontrole gutaju šume i kuće na tom području. Šteta koja je do sada zabilježena je ogromna", rekla je Čađenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније