Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 08. 2021. 19:38   >>  19:40

BIJELO POLJE

Đaci do četvrtog razreda dobiće školski pribor

Opština Bijelo Polje učenicima od prvog do četvrtog razreda obezbijediće osnovni školski pribor. Poklone od Opštine Bijelo Polje će dobiti oko 2.000 osnovaca.

"Na ovaj način želimo da pomognemo roditeljima da se izbore sa troškovima u vrijeme kada im je to najpotrebnije. Raspitali smo se šta je đacima ovih razreda nužno i to ćemo im obezbijediti kao jedan od vidova podrške", saopšteno je iz Opštine Bijelo Polje.

Podsjećamo, ranije je za učenike do 4. razreda Opština obezbjeđivala besplatne udžbenike, a od ove školske godine godine to radi Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta za sve učenike osnovnih škola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније