Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

P.R. [ TVCG ]

02. 09. 2021. 14:59 >> 15:17
9

MCP

"Od građana zahtjevano da ne snimaju bez odobrenja"

Okupljenim građanima je, kao što se uvijek čini u odnosu na sve, dozvoljeno da uđu u manastir, ali je od njih zahtjevano da ne snimaju bez odobrenja, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska (MCP).

MCP se oglasila u vezi sa jučerašnjim incidentom, tvrdeći da svi Cetinjani dobro znaju da se u manastir ulazi sasvim nesmetano.

"Ono što se juče popodne desilo je to da su građani, koji su imali svoj protest i performans u gradu, željeli da dolazak u manastir bude dio njihovog performansa, tako što bi snimali svoj boravak u manastiru i to tokom trajanja večernjeg bogosluženja", piše u saopštenju.

Iz Mitropolije kažu da je u manastiru na dva mjesta istaknut znak da je snimanje zabranjeno.

"Okupljenim građanima je, kao što se uvijek čini u odnosu na sve, dozvoljeno da uđu u manastir, ali je od njih zahtjevano da ne snimaju bez odobrenja", navode iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније