Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

06. 09. 2021. 13:38   >>  13:39

ZA ČETIRI DANA

Više od 8.800 prijava za dječji dodatak

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja saopštilo je da je za četiri dana prijavljeno čak 8.829 djeca za dječji dodatak.

To je na svom Tviter nalogu objavio državni sekretar u resoru Milojka Spajića, Janko Odović.

"Čak 8.829 djece prijavljeno je za dječji dodatak za samo četiri dana, 8.807 rješenja je već pripremljeno, a u manjim opštinama postupak je pri kraju", napisao je Odović.

Podsjeća da je prijava izuzetno jednostavna, te da se građani u centru za socijalni rad zadržavaju svega nekoliko minuta.

Inače, podnošenje zahtjeva za dječiji dodatak za više od 45 hiljada djece, uzrasta do šest godina, počelo je 1. septembra.

Pravo na iznos od 30 eura ima do petoro djece u porodici. Prijave se podnose u Centru za socijalni rad u mjestu stanovanja uz ličnu kartu roditelja ili staratelja i matični broj djeteta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније