Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Autor: I. P. ]

09. 09. 2021. 09:07 >> 09:08
20

PEROVIĆ

Stanje na Cetinju proizveli "naši protiv naših"

Rediteljka Marija Perović kazala je da su opsadno stanje na Cetinju proizveli isključivo "naši protiv naših". Ona je u Jutarnjem programu TVCG kazala da je način ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju podsjeća na film "Apokalipsa danas", kada Sjedinjene Američke Države (SAD) spuštaju helikopter na Vijetnam.

Sve joj, kaže ona, skupa djeluje pogrešno i strašno, jer bi crkveni velikodostojnik trebalo pješke da prođe kroz ljude, ma šta da vam se desi.

"Jer o tome govori Biblija i sveti spisi. Suzavac u svakoj kući i dvorištu ne bih komentarisala. Radim na Cetinju, imali smo u petak prijemne ispite, imala sam strah sa djecom šta sa njima ako se u petak nešto desi", istakla je Perović.

Bijesna je, kaže, tužna i razočarana, navodeći da je situacija u Crnoj Gori dovedena do ruba "oko gluposti".

"Nije pametno reći da me strah, ali bih voljela da u religioznom i diplomatskom duhu kažemo da je ova država Crna Gora i da kao građani počnemo da je poštujemo i za nju se borimo", istakla je Perović.

Sve joj, kaže, djeluje kao borba "naši protiv naših".

"Moja ujčevina je u Joanikijevom timu, a stričevi u kontra Joanikijevom timu. Niko se nije bavio kokainom i švercom", kaže Perović.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније