Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 09. 2021. 06:31   >>  06:32 3

GRAĐANI APELUJU

Spriječiti trovanje pasa u Nikšiću

Građani Nkšića apeluju na nadležne da spriječe trovanjepasa u tom gradu.

"U Nikšiću se već više dana dešava trovanje pasa", kazali su čitaoci Portala RTCG. Tvrde da su u pitanju bezopasni i vakcinisani psi a kako se djeca igraju na mjestima gdje ima otrova boje se da i neko od njih ne nastrada. 

"Otrov je pobacan po centru, oko hotela, oko skvera, u kvartu kod bolnice, kod jedne osnovne škole...", kazali su.

Oni dodaju da psi već godinama borave na tim lokacijama. Tvrde da su bezopasni, skoro svi sterilisani i vakcinisani a da su ih građani hranili i njegovali.

Navode da su sve slučajeve trovanja pasa prijavili policiji.

"Imamo osjećaj da oni to ne žele da riješe, imaju neke izgovore stalno. Mnogi sumnjaju da se ovo radi u ime gradskih službi, da je to za njih jedno od najlakših načina da se riješe uličnih pasa. Da li je to poremećen pojedinac ili grupa - ne znamo. Mi građani ne možemo ništa bez policije. Ispitati ima li u blizini kamera, ko kupuje te otrove u poljoprivrednim apotekama i sl", kazali su čitaoci Portala RTCG iz Nikšića.

 

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније